<

Школи Любомльського району активно допомагають учасникам АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:27 | 9.12.2014 / Любомль /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

У понеділок в Бірківській школі Любомльського району відбулася зустріч із головою Любомльської громадської організації «Християн волонтерів» Андрієм Демянчуком та учасником АТО 21-річним Сергієм Мокренком.

 Зустріч була приурочена акції, оголошеній у школі – «Подарунок бійцям АТО до дня Святого Миколая». Так, учні із допомогою батьків нині готують подарунки, творять своїми руками обереги, ангелочки, сувеніри, пишуть листи, печуть домашню випічку та організовують різні продуктові пакунки, які передадуть солдатам до свята. Зі школи села Бірки у зоні АТО служить вчитель інформатики Олександр Черешньов. Як розповідає 6-класник Богдан для нього із теплотою і щирістю приготував і адресував подарунок, малюнок та спеціальну іконку-оберіг.

Фото00002

Перед учасниками шкільних зборів виступив гість – Сергій Мокренко, який пішов на війну добровольцем від ДУКу Правого Сектору. Його бойовий шлях розпочався у тренувальному таборі, опісля місяць стояв на блокпосту, пережив Іловайський котел, лікувався після поранень і контузії і знову повертався в гарячі токи військових дій на Сході. Сергій поділився своїми думками і переконаннями, відповів на численні запитання школярів.

Головний волонтер міста – Андрій Демянчук ділиться, що сьогодні усі школи району активно влаштовують благодійні акції, організовують зустрічі. Діти не тільки пишуть листи, малюють малюнки, виготовляють сувеніри, а й із патріотичним настроєм свідомо збирають кошти та передають бійцям на Схід України.

Фото – Ольги Сінькової-Кравчук




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер