<

Розвиток прикордонного сільського туризму на Любомльщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 19.12.2014 / Любомль /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

18 грудня відбулась конференція з нагоди завершального етапу проекту «Польсько-українська співпраця зі сприяння розвитку туризму на прикордонній території».

Учасниками заходу були представники Гущанської сільради, сільських рад прикордоння і головного партнера гміни Лешньовіца Республіки Польща. Презентували проект, який тривав понад рік, керівники з українського боку – Сергій Соломянюк та від головного партнеру Польщі – Марія Садурська.

Проект розвитку туризму на прибузькій території стартував успішно рік тому. Головним об’єктом в Україні, де реалізовувались основні заходи проекту є Гущанське озеро. Тут облаштовано туристично-рекреаційну зону відпочинку, спортивні майданчики, пляж та інше. Про виконання мети польсько-української співпраці розповіли на підсумковій конференції Гущанський сільський голова Олексій Нестерук та вуйт гміни Лешньовіце Веслав Радилечак, а також один із ініціаторів проекту колишній сільський голова села Дмитро Маляс.

У роботі конференції взяли участь представники влади Любомльського району – голови – райдержадміністрації Ігор Торба, райради Микола Сушик і власники аграрних садиб села Гуща.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер