<

Розпочали ремонт на автошляху М-07 Київ – Ковель – Ягодин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:13 | 23.02.2022 / Любомль / , /
Перегляди
245
/ Коментарі відсутні

21-го лютого стартували ремонтні роботи на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на Люблін) на 10-кілометровій ділянці, що слугує підїздом до міжнародного пункту пропуску «Ягодин» – «Дорогуськ» на українсько-польському державному кордоні.

Дорожники працюють поблизу села Римачі і рухаються у напрямку Любомля. Фрезерують зношене дорожнє покриття лівого проїзду та проводять земляні роботи. Підрядник – ТзОВ “Луцькавтодор-Сервіс”, повідомляє Служба автомобільних доріг Волині у фейсбуці.

На ділянці, що ремонтується, рух транспорту з КПП «Ягодин» в сторону Любомля здійснюється лише однією смугою, тож водіям варто бути обачними та уважно стежити за дорожніми знаками.

Автодорога М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) є однією із найважливіших транспортних артерій Волинської області. Цей автошлях суміщається з транспортним коридором Балтійське море – Чорне море, є частиною міжнародної автомагістралі Е373 і забезпечує рух транзитного транспорту до міжнародного пункту пропуску “Ягодин” (Україна) – «Дорогуськ» (Республіка Польща).

Торік у рамках реконструкції підвищили категорію ще 3 км цієї міжнародної дороги) між селами Довгоноси та Старі Кошари (км 451 – км 454). Там збудували новий проїзд та відновили дорожнє покриття на існуючому. Роботи на об’єкті будуть завершені у поточному році.

Нагадаємо: Планують модернізацію та розбудову пункту пропуску «Ягодин — Дорогуськ».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер