<

Пропагуючи здоровий спосіб життя Ігор Гузь та Ігор Палиця перепливли Велике Згоранське озеро Любомльського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:32 | 7.10.2016 / Любомль /
Перегляди
7
/ коментарі 2

В селі Згорани Любомльського району на місцевому озері народний депутат України Ігор Гузь та голова Волинської облради Ігор Палиця здійснили спільний заплив через водойму. Як і анонсували, перепливали озеро 7-го жовтня.

До запливу долучитись могли всі бажаючі. Так, із нардепом Ігорем Гузем та головою облради Ігорем Палицею попливло ще 9-ть осіб. Серед учасників були: мер і депутат Любомля, учасники із Ковеля, вчитель із Турійського району, місцевий житель села Згорани та участь взяла єдина дівчина – помічниця народного депутата Марина Хромих.

Додамо, що маршрут склав 1,5 кілометри і для подолання його першій п’ятірці знадобилось близько 30-ти хвилин.

В соціальних мережах обговорювалось хто першим фінішує із політиків. Однак до протилежного берега припливли політики одночасно, хоча депутатів обігнав вчитель із Турійського району Леонід Гаврилюк. До речі, він один із двох учасників запливу, котрі не використовували гідрокостюми.

img_1245
img_1266
img_1279
img_8362
img_8382

Помічниця народного депутата, співорганізатор фестивалю “Бандерштат”, хоча й не припливла в першій п’ятірці, проте закликала всіх охочих долучатись.

“Це такий катарсис! Варто, щоб всі це спробували. Не треба чекати весни, буде Водохреще – і всі вперед загартовуватись, якщо комусь важливе його здоров’я”, – розповіла Марина Хромик.

Ще одним учасником запливу, котрий привернув до себе увагу став житель села Згорани Валерій Теребуха, котрий також переплив озеро без гідрокостюма. Також пан Теребуха був найстаршим учасником запливу, йому виповнилось 65 років.

На фініші всіх учасників запливу та людей, що прийшли підтримати, чекав куліш, юшка з риби та смаколики із гарячим чаєм та кавою.

img_8384
img_8389




коментарів: 2
  1. У Вас ,як завжди, на першому иісці заздрощі!Певно,він собі може це дозволити. А ви.замість лежки на дивані-підніміться і зробіть щось корисне для своеї сім”ї в першу чергу. Чомусь так думаю,що ви чоловік..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок