<

Пожертву в одну тисячу доларів передав волонтерам уродженець Любомльського району, який нині проживає в США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 26.01.2016 / Любомль /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ці кошти уродженець невеликого села Бережці, що у Любомльському районі, Віктор Куць переслав зі США, де мешкає вже понад двадцять років.

Але зв язків з рідним краєм не полишає, і слідкує за тим, що відбувається в Україні. Тому відзначив добру справу, яку вже другий рік взимку проводили любомльські волонтери на чолі з Андрієм Дем янчуком: це флешмоб «Зігрій солдата». Бажаючі допомогти українським військовим у придбанні теплого одягу та інших потрібних їм речей мали облитися відром води на центральній площі містечка і пожертвувати певну суму коштів. Хто не міг з різних причин обливатися, жертвував кошти і без цього, але флешмоб і торік, і цьогоріч був дуже популярним у районі, – повідомляє «День»

Віктор Куць пообіцяв доплатити по 100 гривень за кожного учасника флешмобу в останній день його проведення. Але заплатив значно більше, за всіх, хто взяв участь у цій справі, таким чином переслав зі США волонтерам тисячу доларів. Сам він каже, що «допоміг трішки,  це є мізер порівняно з тими хлопцями, які воюють і віддають своє життя. Коли почалася війна, я дуже слідкував за подіями і переживав, Україна – це моя рідна земля, на якій я виріс і яку люблю». Віктор також каже, що любить і Америку, яка йому дала дуже багато і завдяки якій він нині може допомогти землякам. Волонтери ж звітують за кожну копійку і кожен цент з пожертв, повідомляє Наталія Малімон.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер