<

Патріотична акція «Зігрій солдата» у Любомлі: Гузь передав естафету з обливання Палиці та Гунчику

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 20.01.2016 / Любомль / /
Перегляди
11
/ коментарі 3

Патріотична акція “Зігрій солдата” відбулася 19-го січня у місті Любомль. Серед учасників заходу, яких налічувалося близько ста чоловік, був і народний депутат Ігор Гузь, котрий передав естафету з обливання Ігорю Палиці та Володимиру Гунчику.

Захід проводиться задля збору коштів на закупівлю необхідних речей бійцям АТО. Таким чином вирішили допомогти учасникам антитерористичної операції, які є мешканцями Любомльського району та міста.

За правилами, учасник, що облив себе відром крижаної води, має право кинути виклик ще кільком учасникам. Волинському народному депутату передав естафету головний редактор Любомльської районної газети “Наше життя” Сергій Боярчук.

Народний депутат Ігор Гузь після купання у Згоранах відвідав місто Любомль. Нардеп перед обливанням зробив добровільний внесок у сумі 5 тисяч гривень для бійців АТО. Після того, як Гузь вилив на себе відро води – передав естафету із обливання: голові Волинської облдержадміністрації Володимиру Гунчику та голові Волинської обласної ради Ігорю Палиці.

“Приїжджайте двоє, у цьому немає нічого страшного”, – додав Ігор Гузь.




коментарів: 3
  1. який він клоун він для хлопців які служать із Любомльського району передав тільки під час цієї акції 5000 грн., про що Ви говорите? Більше б нам таких клоунів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер