<

Оприлюднено погодинну програму фестивалю “FEST.Like”, який відбудеться у Згоранах Любомльського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 10.08.2017 / Любомль / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Організатори фестивалю “FEST.Like” оприлюднили погодинну програму заходу. Додамо, що “FEST.Like” відбудеться вже цієї неділі, 13-го серпня на березі Великого Згоранського озера, Любомльського району.

“Ну що ж? Оприлюднюємо ПРОГРАМУ фестивалю “FESTLike”, котрий відбудеться в неділю, 13 серпня в селі Згорани.

О 10-й ранку розпочнеться Міжнародне авторалі ( локація не змінилася – західний берег Великого Згоранського озера). Турнір з пляжного волейболу стартує об 11-й годині на центральному пляжі озера, неподалік молодіжної сцени.

15 година – розпочнеться гутірка з Андрієм Тимчуком, вокалістом гурту “ФлайzZza”.

Об 16-й годині розпочне роботу молодіжна сцена. На молодіжній сцені виступати будуть виконавці із Тернопільської та Волинської областей.

Головна музична сцена стартує об 19-й годині. Відкривати її буде ViolAnna (Анна Скрипка). Далі виступатиме ковельський гурт “VZ”. Із 20-ї години на сцену вийде київський гурт Krichuss. Другий рік поспіль на фестивалі “FESTLike” виступить гурт ЦВЯХ. Головним гостем, хедлайнером, стане гурт “ФлайzZza”, котрий вийде на сцену об 22-й годині.

Після завершення роботи головної сцени, на відвідувачів фестивалю очікує нічна дискотека на березі Великого Згоранського озера. Також, о півночі запалять величезну ватру. На завершення фестивалю, організатори підготували нічний перегляд фільму. Щоправда, наразі залишимо цей момент як сюрприз для найстійкіших відвідувачів фестивалю, котрим гарантуємо незабутні враження”, – зазначається в дописі в офіційній групі фестивалю.

Нагадаємо, що фестиваль в Згоранах відбудеться вдруге. В порівнянні з першим “FEST.Like”, цьогорічний пройде в один день. Однак організатори запевняють, що програма буде ж настільки яскравою та насиченою, як і рік тому коли фестиваль тривав два дні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок