<

Стратегія розвитку Любомля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 22.11.2014 / Любомль / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Стратегічний план сталого розвитку міста Любомль на 2014 – 2024 роки «Європейська Україна починається з Любомля» (далі «стратегічний план» або «стратегія») розроблено відповідно до вимог «Методичних рекомендацій щодо формування регіональних стратегій розвитку». Він являє собою розширену, реальну, орієнтовану на виконання програму розвитку міської  територіальної громади на цей період в економічному, соціальному та екологічному напрямках.

Метою розробки стратегічного  плану є  визначення та реалізація стратегічних та оперативних цілей (заходів, проектів), які будуть сприяти стабільному, соціально, економічно і екологічно збалансованому розвитку міста.

Стратегія спрямована на економічне зростання, шляхом стимулювання інвестицій у нові та існуючі підприємства з високим потенціалом розвитку, передбачає формування сприятливого бізнес-середовища і створення умов для інвестування на тривалий період. Це сприятиме підвищенню конкурентоспроможності міста та, як наслідок, зростанню рівня та якості життя містян.

Економічний розвиток розглядається як джерело ресурсів для сталого розвитку та як процес стратегічного партнерства, який сприяє зростанню продуктивності місцевої економіки, виробництву найбільшої кількості благ і створенню максимальної кількості робочих місць за рахунок реалізації переваг конкурентоспроможності міста. Стратегічний план розроблено з урахуванням загальнодержавних, обласних та місцевих конкурентних переваг, обмежень і загроз перспективного розвитку міста.

Проект «Стратегічного плану сталого розвитку міста Любомль на 2014 – 2024 роки «Європейська Україна починається з Любомля».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа