<

На Волині мітингувальники розтрощили кабінет головного митника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 25.04.2016 / Любомль /
Перегляди
6
/ коментарі 3

Слідчі Любомльського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України за інцидентом, що стався в селі Римачі, Любомльського району.

Нагадаємо, сьогодні протестувальники, які виступають проти керівника митниціОлександра Шавлака, перекрили рух транспорту на трасі Ковель-держкордон та вдерлися до будівлі митниці, – пише ВолиньPost.

Поліція також розслідує за фактами подій, які відбулися цього дня на Волинській митниці кримінальне провадження за ст. 341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд) КК України.

“Учасники безстрокової акції в кількості 200 осіб перемістилися до будівлі Волинської митниці ДФС, що в селі Римачі, Любомльського району. Близько 20 невстановлених осіб, в капюшонах і балаклавах проникли в приміщення Волинської митниці. Чоловіки, пошкодивши двоє дверей, пройшли до кабінету керівника митниці. Працівники поліції намагалися завадити скоєнню протиправних дій і і вимушені були до двох осіб застосувати спеціальні засоби, одягнувши на їхні руки кайданки”, – повідомив завідувач сектору комунікацій ГУ НП у Волинській області Віктор Гомоль.

e79e7a3-2
da11ad3-3




коментарів: 3
  1. МОЛОДЦІ!!! ВСІХ МИТНИКІВ НА ПЕРЕАТЕСТАЦІЮ ЧЕРЕЗ ПОЛІГРАФ, НЕХАЙ ПОКАЖУТЬ СВОЇ МАШИНИ БУДИНКИ , І ЗА ЩО ВОНИ ВСЕ ПРИДБАЛИ.

  2. В західних областях вже давно пора розпочати операцію подібну до АТО (тільки назвати її АКО – антиконтрабандна операція). А набрати для проведення АКО необхідно патріотів з Донбасу. Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа