<

На Прикарпатті під колесами потяга загинула дівчина з Любомльщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 3.02.2020 / Любомль / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

1-го лютого в селі Клузів Тисменицького району на Прикарпатті потяг наїхав на 19-річну дівчину із села Заболоття Любомльського району. На місці трагедії знайшли записник, де йшлося про намір дівчини скоїти самогубство.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, передає Галицький кореспондент.

На залізничному переїзді потяг сполученням «Чернівці-Київ» скоїв наїзд на громадянку 2000 року народження. За попередньою інформацією, потерпіла – жителька села Заболоття Любомльського району.

Потерпіла від отриманих травм загинула на місці.

На місці події виявили записник, де йшлося про намір скоїти самогубство, – інформує поліція Івано-Франківської області.

Правоохоронці додають, що на оперативну лінію “102” 1-го лютого близько 00:30 год надійшло повідомлення від машиніста пасажирського поїзда «Київ-Чернівці» про те, що в селі Угринів Тисменецького району він застосував екстрене гальмування, оскільки на колії знаходилася людина. Однак уникнути наїзду не вдалося.

Тіло дівчини направили в обласне бюро судово-медичної експертизи для з‘ясування остаточної причини смерті.

Як згодом розповів начальник Тисменицького відділу поліції Ігор Влашин виданню Галицький Кореспондент, дівчина навчалась у Луцьку.

У записнику, який знайшли правоохоронці на місці трагедії, також писало, що вона любить Івано-Франківськ, мабуть тому і приїхала в місто. Крім того, там були тексти пісень, а сам запис про смерть – на останній сторінці. Чітких причин бажання смерті там не вказувалося, проте дівчина написала саме про потяг.

“Вона зняла кімнату в невеличкому готелі міста. Там проживала з 21 січня”, – каже Влашин.

Знайомих в Івано-Франківську в неї не було. За словами правоохоронця, сестра дівчини розповіла, що та цікавилась Франківськом, хотіла б тут побувати, жити.

Останній дзвінок був за годину до смерті – дівчина телефонувала до подруги і подякувала їй, що вона є у неї така. До речі, телефон у дівчини відносно новий – куплений десь два тижні тому.

Батьки дівчини мали приїхати в Івано-Франківськ 3-го лютого. Дівчина третя дитина у сім’ї, наймолодша.

Розпочато слідство за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією – самогубство). Встановлюються всі обставини події. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер