<

На Любомильщині за день мисливці вполювали шістьох вовків (ФОТО 18+)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 21.01.2017 / Любомль /
Перегляди
6
/ коментарів 10

На Любомильщині за день мисливці вполювали аж шістьох вовків, ще одного поранили.

У лісовому масиві поміж сіл Штунь, Мосир та Висоцьк власники товариства “Вікінг” організували облаву на хижаків. Допомогти їм одразу зголосилися мисливці Любомльського УТМР, – повідомляє Кордон.

Тиждень перед тим неподалік від цих же угідь помітили зграю із шести вовків. Одного з них застрелили. Тож невдовзі спланували повторне полювання, на яке запросили всіх охочих взяти участь.

“Вовки, більше всього, потрапили сюди із сусідньої Польщі. Їх приманила велика кількість дичини. За останні роки вони розплодилися тут, бо не було відповідних снігопадів, що не дозволяло належним чином відслідкувати звіра. Цієї зими почали активну боротьбу з ними, нарешті вдалося знайти їхнє місцезнаходження. ”, – розповів один із учасників погоні Олександр Мікульський.

Чоловік також зазначив, що ще один вовк, якого тяжко поранили, втік. Завтра сподіваються знайти його тіло, адже він, за всіма ознаками, не зміг би довго прожити.

Якщо не протидіяти сіроманцям, то про стада козуль можемо забути. Загризають вони й іншу звірину, адже потребують до 1,5 тонни м’яса в рік на одну особину.

Точну кількість цих хижаків в лісах району назвати важко, у пошуках їжі вони постійно мігрують. Поки нападів на місцевих жителів не було та й ніби в населені пункти тварини ще не потикалися. Проте, якби хтось пішов в ліс і заблукав (чи худоба забрела в хащі), то для зграї цілком можуть стати ласим шматком.




коментарів: 10
  1. герої не герої, а в селах тут люди бояться вийти з хати вночі. добре казати тому, хто далеко звідси

    • сказать чесно сколько уродов и быдла среди людей.может их тоже немешало отстреливать.потомучто от них люди страдают

  2. Хто кого боїться, ви розберіться !!! Краще б це все вельми шановне панство лежало, а вовки стояли. Вони ж з їхнього панського столу півтори тонни м’яса з’їдають, вони ж ліс за свою власність рахують. Як би можна булоб вони і людей відстрілювали. А як би не Польща, ні булоб нічого, ні риби ні дичини. В Польщі значить не мішає, а в нас мішає, зайшла зграя, так і їх поклали. Молодці.Герої. А в АТО слабо ??? Скільки вас там 30, проти шістьох. Круто !!!

  3. а я скажу – в селах в ліс по одному на любомльщині давно не ходять… тільки приїхавші з міста можуть піти! звідки знаю? та живу там, і не раз в лісі натикалась на роздертих тварин оцими вовками… на кров і кості… так що давайте запишимось в грінпіс і не будемо вбивати вовків, поки вони не нападуть і не загризуть дитини чи дорослого когось! чого дитину? бо діти ходять по чорниці і гриби в селах самостійно! такщо міськи няшки, не пишіть єрунди! а якщо, хочте, то погугліть – років 10 тому загризли чоловіка два чи то три вовки! а потім ще по селах курей і собак…

  4. Років 10 тому !!! Скільки людей в селах чинять самогубство, тільки за цей рік ???? Погугліть, подивіться. А скільки гинуть від рук інших людей, без наказано ??? Погугліть, подивіться. Вони мають право на життя таке як і ви. Давайте людей відстрілювали, вони також пояси їдять, Тай шкоди набагато більше приносять. Не вам вирішувати, кому жити, а кому помирати. А з цім взагалі потрібно розібратись. В понеділок буде звернення в компетентні органи.

  5. Когда вас покусает ваш кот Барсик ,вы будете в один голос орать где эти охотники, где контроль, где ветслужба. Бешенство распространено среди волков и лис. Контроль поголовья – это нормальная мировая практика. Охотники не издевались над зверем – всё честно. Или лучше пусть заразившийся котик ,от контакта со зверем , покусает ребёнка?

    • Вас, вже покусали, і не тільки котики. Контроль якого поголов”я, де те поголов”я, з Польщі прийшло ??? Те що чиясь дитина, чи сестра, чи брат, постраждає від вовка, чи ведмедя на території Укпаїни 1 до 300 000, а від іншої людини 1 до 1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа