<

На Любомльщині через повію вбили чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:36 | 2.03.2023 / Любомль / /
Перегляди
3207
/ Коментарі відсутні

У Любомлі під час застілля виникла сутичка через панянку легкої поведінки. В результаті бійки загинув чоловік, а вбивцю засудили до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Конкурент з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

Події відбувалися ще у квітні 2017 року. Тоді на одні з місцевих металобаз група чоловіків розпивала спиртні напої. Згодом вони викликали до себе повію, яка прибула з іншої компанії. 

Чоловік на прізвисько “Бульба” приїхав за нею та намагався забрати її. На підмогу він викликав свого товариша Олександра Богдана. Під час бійки Богдан вбив одну людину та поранив ще двох. 

Вирок суду  12 років позбавлення волі та 500 тисяч гривень моральної компенсації сім’ї загиблого.

Нині Олександр  під вартою. Справа перейшла на розгляд до апеляції. Де захисник просив повернути її на повторний розгляд. Бо вирок, на його думку, не відповідає фактичним обставинам і порушує право підсудного на захист. Слухання відбулось учора, 1 березня.

“Неналежне і незрозуміле формулювання обвинувачення. Перешкоди здійснювати належний захист, що є порушенням приписів, викладених у конвенції “Про захист прав людини та основоположних свобод”, — каже адвокат підсудного Сергій Полячук.

Представник прокуратури заперечив слова адвоката і запевнив, що вирок суду ухвалений належним чином.

“Адвокат Полячук все-таки пролонгував версію по 118 статті ККУ(вбивство з необережності), а не по 115 ККУ(умисне вбивство). Суд, дослідивши усі показання свідків, які досліджувались безпосередньо у суді, та матеріали справи, дійшов висновку, що обвинувачений винен. За статею 115 ККУ — умисне вбивство”, — розповів прокурор Сергій Поліщук.

Суд не задовольнив апеляційну скаргу Олександра Богдана та залишив вирок без змін.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер