<

На Любомльщині завершився чемпіонат району з футболу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:53 | 2.09.2015 / Любомль /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

30-го серпня на любомльському міському стадіоні «Колос» відбувся фінальний поєдинок чемпіонату району з футболу між командами Любомль та СК «Літос» (Згорани).

Команди розпочали поєдинок обережно, намагалися злагоджено грати в обороні, адже кожен розумів ціну пропущеного м’яча. Проте глядачі побачили гол у виконанні любомльчан ще в першому таймі. У другій половині зустрічі згоранці стали активніше тиснути на ворота суперника, проте справа до голів так і не дійшла. Гра була достойна фіналу, в результаті якої з мінімальною перевагою любомльчани стали тріумфаторами чемпіонату району з футболу 2015 року.

Нагороджував призерів та переможців чемпіонату голова районної ради Микола Сушик, вручивши футболістам грамоти, медалі та кубки. Також до привітань приєдналася Любомльська міська рада, керівництво міста задоволене успіхами міської команди.

Напередодні було зіграно матч за третє місце в чемпіонаті між Полапами та Головнем. Перемогла команда Полап з рахунком 3:1.

Участь в цьогорічному розіграші взяли 12 команд: Любомль, Піща, Машів, Олеськ, Вишнів, Гуща, Полапи, СК «Літос» (Згорани), Головне, «Ветеран» (Куснища), «Мрія» (Куснища) та Римачі.

DSC_0391
DSC_0398




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа