<

На Любомильщині відкрили сучасний спортивно-дитячий майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 14.05.2019 / Любомль / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У неділю 12 травня в селі Старовойтове Любомльського району відкрили спорткомплекс, який включає в себе волейбольний майданчик зі штучним покриттям та спортивно-дитячий майданчик.

Приємна подія зібрала численних жителів села, гостей. Право перерізати символічну стрічку було надано сільському голові Володимиру Крижуку, в.о. директора Комунального закладу “Центр КДСТ” Павлу Москалюку та депутату Рівненської сільської ради Миколі Гурку, а отець Іоан освятив новозбудований об’єкт, – повідомляє Кордон.

За словами Володимира Крижука, сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить молоді ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку. Адже наші діти і молодь повинні свій вільний час проводити на таких майданчиках, замість того, щоб сидіти за комп’ютерами.

Ініціатива у його спорудженні належить Рівненській ОТГ, до будівництва спорткомплексу долучився і народний депутат Ігор Гузь. За його поданням, на умовах співфінансування з державного бюджету були виділені ресурси на облаштування комплексу.

Помічник парламентаря Ігор Торба, який теж побував на урочистому заході і від імені депутата привітав громаду із таким надбанням, зазначив, що Ігор Гузь завжди підтримував й робитиме це надалі — сприяти у розбудові спортивної інфраструктури в окрузі. Це — серед головних принципів його роботи.

В рамках урочистостей також було проведено волейбольний турнір за участю команд сіл Старовойтове, Борове, Миловань. Перемогу здобула команда с. Борове.

А місцеві аматори сцени організували святковий концерт, приурочений Дню матері. Піднесений настрій присутнім подарували виступи колективу “Надія” Рівненського СБК, Маргарити Шепелюкта Вікторії Цегельнюк.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа