<

На автозаправці у Любомльському районі імітували пожежу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 18.08.2016 / Любомль /
Перегляди
157
/ Коментарі відсутні

На автозаправці у селі Вишнів Любомльського району гасили авто, ліквідовували наслідки розгерметизації бензовоза та діставали водія, який застряг у розтрощеному транспортному засобі.

Про це пише КОРДОН.

На місце події прибули всі рятувальні служби, медики та поліція. Таким чином вібувалися 17-го серпня навчання  щодо швидкого реагування на надзвичайні ситуації подібного характеру та ліквідації їх наслідків.

Пожежники відпрацьовували історію загоряння легкового автомобіля. Внаслідок так званої аварії, автівка зіткнулася з бензовозом, відбулася розгерметизація ємності з пальним та викид небезпечної речовини. Крім того, в понівеченому легковому автомобілі перебувала людина, яка отримала травми.

Черговий диспетчер автозаправки здійсник офіційні виклики у відповідні служби реагування. Першими прибули поліцейські, далі до ліквідації наслідків аварії приступили працівники добровільної пожежної дружини. “Швидка” теж не забарилася.

До ліквідації умовної аварії долучалися працівники Аварійно-рятувального загону спецпризначення, які оперативно зупинили витік пального з пошкодженої цистерни шляхом накладання спеціального бандажа.

Одночасно бійці аварійно-рятувального загону демонтували понівечений від зіткнення транспортних засобів легковий автомобіль, визволили потерпілого та передали до рук медиків.

Відпрацювали також дії з ліквідації загорання легкового автомобіля на території автозаправного комплексу.

Участь у тренуваннях взяли участь рятувальники, працівники служб екстреного реагування та об’єктова добровільна пожежна дружина, представники органів місцевої влади та територіального управління Держгірпромнагляду.

IMG_4594
IMG_4579
IMG_4504-копия
IMG_4474-копия




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа