<

Міжнародне авторалі відбулося в рамках “FEST.Like” у Згоранах Любомльського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:31 | 15.08.2017 / Любомль / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У селі Згорани, 13-го серпня, в рамках фестивалю “FEST.Like” відбулися змагання з авторалі. Участь у перегонах взяли команди з двох країн – України та Білорусі.

Організатори змагань трасу розташували на березі Великого Згоранського озера та включала в себе дві частини – подолання природніх перешкод (проїзд болота) та штучних (на водійські уміння – проїхати по колоді, заїхати на гойдалку та ін.).

Учасники змагались у двох категоріях “Туризм” та “Екстрим”. Загалом 20 екіпажів (2 з яких боролися в обох видах). Були й квадроцикли, однак смугу бездоріжжя не долали.

Хоча й організатори запевняли, що траса зроблена так, аби було менше складностей для гонщиків, проте два авто (перше – клас “туризм”, друге клас “екстрим”) зазнали серйозних механічних пошкоджень та були буксировані з траси.

Щодо складності траси, то при тому, що болото було без води, однак кілька позашляховиків та квадроцикл застрягли. Така ж доля спіткала і трактор, котрий відправили діставати гонщиків. Після закінчення власне перегонів, для глядачів була представлена “нова атракція” – як переможці змагань дістають з багнюки колег, котрі не змогли підкорити трасу. Зокрема для того аби дістати трактор необхідно було дві ралійні автівки.

У боротьбі за кубки “FEST Like” призерами стали:

у заїзді “Туризм”:

  • І місце – Павло Стасюк, екіпаж “Цитадель-1″ (Білорусь, м. Брест),
  • ІІ місце – Віктор Осійчук,  екіпаж “Газік”, ( с. Люблинець).
  • ІІІ місце – Андрій Сліпчук , екіпаж “Боровики”, (с. Бірки)

у заїзді “Екстрим”:

  •  І місце – Едуард Дмитрук, екіпаж “Дмитрук” (с. Люблинець),
  • ІІ місце – Дмитро Хом’як, епікаж “Хом’як” ( c. Смідин),
  • ІІІ місце – Андрій Рейшель,  екіпаж “Цитадель-2” (Білорусь).

Головний куратор змагань Микола Зуб вдячний за фінансову підтримку у прокладанні траси голові Любомльської районної організації сприяння обороні України Василеві Котюкові (який, між іншим, був суддею перегонів на дерев’яних перешкодах) й голові Павлівської ОТГ Андрію Сапожнику, а також усій команді, що очолила роботу по зведенню й перевірці конструкцій – Руслану та Миколі Власюкам, Андрію Сліпчуку.

Нагадаємо, що фестиваль  “FEST.Like” на березі Згоранського озера відбувся цьогоріч вдруге. Організатором виступив Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа