<

Мешканці Рівного у Любомлському районі тепер мають, де висловити свою любов до села

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 16.07.2018 / Любомль /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Рівному ось вже декілька літ існує традиція: напередодні Дня села на його території з’являється новий об’єкт.

Наприклад, торік тут відкрили пам’ятний знак з нагоди 575-ї річниці першої писемної згадки про село, позаторік — місцевий етнографічний музей. А цьогоріч на території місцевого дитячого майданчика за сприяння народного депутата Ігоря Гузя та за підтримки фонду Ігоря Палиціз’явився знак “Я люблю Рівне”, біля якого тепер зможуть сфотографуватися як місцеві жителі, так і гості села, – пише КОРДОН.

Що ж до урочистостей з нагоди Дня села, то його жителів щиро вітали представники влади різних рівнів, депутати, гості. Окрім привітань, вшанували учасників АТО.

Чудову концертну програму подарували аматори сцени з усіх куточків Рівненської ОТГ. Також відбувся виступ акторок Волинського театру ляльок Лариси Гарлінської і Світлани Стасюк (дует “Галька і Манька”), святкова лотерея, дискотека. Діти змогли досхочу розважитися з аніматорами.

За схожим сценарієм цього відбулися також Дні сіл у Руді, Вижгові, Римачах.

На святкуваннях побували представники команди народного депутата Ігоря Гузя та фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”, які привітали тамтешніх жителів зі святами і вручили пам’ятні подарунки у різних номінаціях: найстарші і наймолодші мешканці, багатодітні родини, ветерани праці, активісти, найстарші подружні пари, “майстер на всі руки” тощо.

“Кожного разу приємно брати участь у таких заходах, де збираються чи ен всі жителі села, — коментує керівник районного осередку “УКРОП” Микола Оніщук. — Під час таких урочистостей люди діляться своїми здобутками і планами. А наше завдання — максимально сприяти їм у розвитку”.

Були також відзнаки від народного депутата Ігоря Гузя, вручити які він доручив своїм помічникам. У селі Рівне їх були удостоєні спеціаліст фінансово-господарського обліку Олена Калітка та вчитель зарубіжної літератури, заступник директора місцевої школи з виховної роботи Антоніна Вознюк; у Руді — підприємець Валентина Шупеня і місцевий житель Юрій Крощук; у Вижгові — оглядач гідротехнічних споруд Шацького міжрайонного управління водного господарства, громадський активіст Володимир Дмитрук та учасниця художньої самодіяльності, громадська активістка Юлія Орищук; у Римачах —заступник директора з навчально-виховної роботи Римачівського НВК Катерина Васильчук та очільниця громадської організації “Майбутнє залежить від нас” Мирослава Хотинець.

“Куди б не заїхав, можу ствердно сказати: для місцевих жителів, День села — чи не найулюбленіше свят, завдяки якому бодай на кілька годин відволікаєшся маєш нагоду, поспілкуватися з односельцями, — ділиться враженнями помічник народнолг депутата Ігоря Гузя Ігор Торба. — Важливо, що люди бережуть національні традиції, і команда народного депутата їх в цьому підтримує і докладатиме зусиль, аби наші села розвивалися і міцніли”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок