<

Мешканку Любомльського району затримали за навмисне вбивство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:19 | 22.07.2016 / Любомль /
Перегляди
77
/ Коментарі відсутні

За убивство чоловіка затримали мешканку Любомльського району. За фактом умисного вбивства поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Учора, 21 липня у селі Бережці Любомльського району 41-річна місцева мешканка убила 49-річного мешканця села Будники Любомльського району.

21 липня близько 19:25 до чергової частини Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого фельдшера про те, що у селі Бережці констатовано смерть 49-річного жителя села Будники Любомльського району.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група Любомльського відділу поліції, керівництво ГУНП у Волинській області та Любомльського відділу поліції.

Поліцейські з’ясували, що вчора ввечері потерпілий та його кривдниця розпивали алкогольні напої у помешканні своєї знайомої у селі Бережці Любомльського району. Під час суперечки та шарпанини, які раптово виникли між ними на ґрунті особистих неприязних відносин, жінка нанесла чоловікові численні удари ножем по різних частинах тіла. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень 49-річний чоловік помер. На місце події викликали фельдшера, яка констатувала смерть потерпілого.

Поліцейські провели детальний огляд місця події та вилучили знаряддя злочину. Зловмисницю затримали в порядку статті 208 КПК України. Нині вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу до затриманої.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває слідство.

PM688image003
PM591image001




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер