<

Мама хворої на рак 4-річної дівчинки дякує усім небайдужим людям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 15.05.2017 / Любомль /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Жителька Любомля, старший лейтенант поліції Мар’яна Маїло висловлює щиру вдячність усім небайдужим людям, які допомагають рятувати донечку.

Про це повідомляє Район.Любомль.

Чотирирічна Даринка Маїло продовжує боротьбу з раком крові у «Республіканському науково-практичному центрі дитячої онкології, гематології та імунології».

«Даринка зараз проходить другий етап лікування – ранню консолiдацiю. На жаль, мусили перервати лiкування на тиждень через погiршення стану її здоров’я. Тиждень донечка лежала пiд крапельницею, але зараз уже все нормалiзувалося, вона почуває себе краще.

Пoстiйно запитує, коли поїдемо додому. Хоче в садочок. Потрохи згадує пісеньки, якi вчила у садочку, та, як грається, постiйно їх наспiвує, а я дуже рада. Адже, якщо дитина співає, значить i почуває себе добре, бо ранiше постiйно мовчала», – розповіла мама.

Дівчинка дуже вiдповiдально ставиться до лiкування, нагадує, що треба пити лiки, полоскати ротик, знає, що їй можна їсти, а що нi.

«На рахунок грошей бiльш-менш справляємося, якщо не враховувати борги, якi ще маємо перед людьми.

Щиро вдячна всім, хто допомагав i продовжує допомагати. Спасибі за кожну перераховану гривню, за кожне слово пiдтримки, турботу, молитву. Приємно, що стiльки людей переживає за нас i роздiляє з нами цю важку життєву ситуацiю. Адже так важливо розумiти, що ти не один», – подякувала Мар’яна Маїло.

Нагадаємо, що чотирічна Даринка розпочала боротьбу з раком крові ще у січні цього року. Діти з таким діагнозом лікуються протягом 2 років і 6 місяців, з яких стаціонарно проходять 3 хіміотерапії.

Гроші на лікування дівчинки можна перерахувати на ім’я мами, Маїло Мар’яни Михайлівни – 5168 7572 1976 9660 (ПриватБанк).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер