<

Любомльський судмедексперт відмовився робити розтин тіла дитини через вихідний

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:45 | 10.10.2016 / Любомль /
Перегляди
8
/ коментарі 2

Любомльський судмедексперт відмовився робити розтин тіла 12-річного хлопчика, бо в нього вихідний.

Про це повідомили у четвер, 6-го жовтня, на 11-й позачерговій сесії районної ради 7-го скликання Рівненський сільський голова Володимир Крижук звернувся до депутатів із проханням «знайти управу» на місцевого судово-медичного експерта, – повідомляє  “Район.Любомль”.

У п’ятницю надвечір, 2-го жовтня, у сім’ї Романюків із села Борове Любомльського району сталася біда – домашня кобила поносила 12-річного сина. Від отриманих травм хлопчик помер на місці.

Викликали швидку та поліцію, після чого необхідно було зробити розтин тіла. Судмедекспер категорично відмовився проводити розтин, аргументуючи це тим, що у нього законний вихідний.

До 11 ранку наступного дня тіло пролежало в любомльському морзі. Після чого рідні повезли його у Ковель. Прочекавши в черзі кілька годин, ковельський судмедексперт зробив розтин. До речі, у нього теж був вихідний, але незважаючи на це, він уже провів чотири розтини, хлопчик був п’ятим.

“Лише о 16-й годині тіло привезли додому в Борове. Тут хлопчика відспівали і змогли нарешті похоронити. З кладовища виходили, коли на вулиці вже сутеніло.

Тримати хлопчика два дні не було як, адже тіло було дуже побите. Навіщо нам такий судмедексперт?! Люди ж не можуть вибирати, коли їм помирати. Рідні і так у розпачі, а тут ще побутові проблеми мають вирішувати. Чомусь же у Ковелі спеціаліст не відмовився від своєї роботи, незважаючи на те, що була субота.

Звертаюся до вас, аби ви якось повпливали на судмедексперта. Це не лише мій крик душі, вся громада обурена таким його вчинком”, – повідомив Володимир Крижук.

Депутат Леонід Самолюк додав, що й він потрапив у подібну ситуацію, коли в неділю потрібно було робити розтин, а судмедексперт відмовився.

Присутні прийняли рішення найближчим часом розібратися з піднятою проблемою.




коментарів: 2
  1. Дайте мені якись координати того судмедексперта, Я йому сам зроблю розтин. Не дай боже, господи прости, це б була моя дитина… Я б за себе не ручався … Не має в людини нічого святого !!! Все воно в житті повертається назад, життя саме покарає.

  2. Це таке бидло, котре вимагає 100-200$ у пригнічених горем людей за пришвидчення судмедекпертизи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок