<

Любомльський лісгосп підтримує учасників АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:05 | 24.11.2014 / Любомль / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сімей усіх бійців Любомльського району, які повернулися із зони АТО, або ж нині перебувають на східних територіях військового конфлікту, лісівники Любомльського держлісгоспу на холодний осінньо-зимовий період забезпечили дровами. Пише Волинська газета.

Навантажені машини ще до початку опалювального сезону доставили у кожен двір, де є мобілізований. Окрім цього лісівники заготовили і уже відправили солдатам на Схід у зону АТО дрова колоті, рудстійку для бліндажів, пиломатеріали для різних потреб військовим, харчі. Допомога та підтримка, безперечно будуть у наших ділах, адже серцем ми завжди з нашими хлопцями-захисниками, і мрії та прагнення спільні – про щасливе майбутнє процвітаючої України.

Із пам’яттю про Анатолія Федчишина – колишнього кранівника нижнього складу та відважного воїна, який загинув у зоні АТО, підприємство піклується про його осиротілу сім’ю – дружину та двоє доньок. Працівники лісгоспу цієї осені завезли до дому вдови дрова паливні. Нещодавно за розпорядженням директора лісгоспу Сергія Боярчука був відремонтований і перекритий дах їхнього будинку. Сім’я Федчишиних щомісяця до повноліття дітей буде отримувати грошову допомогу від лісгоспу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок