<

Любомльскі співробітники ДСНС проводять профілактичні заходи для запобігання пожежам в екосистемах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 16.04.2016 / Любомль /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Під час прибирання минулорічних рослинних залишків на власних присадибних ділянках люди часто ігнорують правила пожежної безпеки, однак випалювання торішнього сухостою на присадибних ділянках та відкритих територіях здатне призвести до загрозливої ситуації в екосистемах.

15 квітня працівники Любомльського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців селища Головно. Рятувальники пояснили громадянам небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, наголосили на забороні випалювання сухої трави та сміття, особливо у вітряну погоду. Також провели протипожежний інструктаж для посадовців Головненськї селищної ради.

Рятувальники наголосили, що згідно чинного законодавства самовільне випалювання рослинності або її залишків передбачає адміністративну, а в окремих випадках навіть кримінальну відповідальність.

Особливу увагу співробітники Служи Порятунку звернули на роз’яснення правил безпечного перебування у лісових насадженнях.

Під час відпрацювання житлового сектору фахівці ДСНС роздали селянам інформаційні листівкиз детальними правилами пожежної безпеки під час відпочинку на природі та запобігання пожежам в екосистемах.

У ДСНС України

у Волинській області




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця