<

Любомльські дітлахи демонстрували таланти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:27 | 19.04.2016 / Любомль /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Любомлі відбулося свято дитячої творчості – огляд художньої самодіяльності учнів шкіл і позашкільних навчальних закладів району.

Дійство присвятили 25 річниці Незалежності України. Свої таланти і вміння любомльські школярі демонстрували не тільки під час концерту. Вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва районного будинку школяра представили роботи  на виставці, а ще приємно здивували гостей майстер-класами, – повідомляю сайт ВРД НТКУ.

Кожний номер звітного концерту натхненно творили юні аматори сцени. Їх об’єднала велика любов до рідного краю, традицій і символів українського народу. Вона бриніла у віршах, словах і піснях, у виступах вокальних груп, ансамблю бандуристів та естрадно духового оркестру, клубу спортивного танцю «Едельвейс». Жоден концерт у районі не відбувається без зразкового танцювального колективу «Хуторянка» Головненської загальноосвітньої школи.   Вразили глядачів хор і фольклорний колектив «Пацірки» Куснищанської школи. Юні музиканти виконали пісні своїх бабусь і прабабусь.

Завершився концерт композицією «Квітуй мій краю». Це — інтерпретація пісень Святослава Вакарчука у виконанні зразкового танцювального колективу «Хуторянка».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок