<

Любомльський райсуд тимчасово припинив діяльність через нестачу суддів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 6.02.2019 / Любомль / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Любомльський районний суд Волинської області тимчасово припиняє здійснення правосуддя через відсутність служителів Феміди. На сьогоднішній день в суді здійснює правосуддя лише один суддя Чишій Степан Степанович. Проте суд працює у штатному режимі.

У зв’язку з тимчасовою непрацездатністю голови суду Чишія Степана Степановича Любомльський районний суд Волинської області з 5 лютого 2019 року не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів, що надійшли на його розгляд, – повідомили 5 лютого у прес-службі суду.

За штатним розписом у суді п’ять посад суддів, дві з яких є вакантними.

У двох суддів суду повноваження припинені у зв’язку з закінченням п’ятирічного строку. На сьогоднішній день в суді здійснює правосуддя лише один суддя Чишій Степан Степанович.

“В період відсутності судді канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів, однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде неможливо у зв’язку з відсутністю суддів”, – йдеться у повідомленні.

“За даних обставин всі справи, що надходитимуть до суду будуть зберігатися в канцелярії до виходу голови суду на роботу. Про дату розгляду (перенесення розгляду) справ, що на сьогодні перебувають в провадженні суду, сторони будуть повідомлені”, – повідомили в суді.

6 лютого на сайті Любомльського суду спростували цю інформацію, та пояснили, що розміщена інформація в першу чергу стосувалася учасників судових справ, розгляд яких призначений на найближчі дні з метою попередження та запобігання зайвих витрат та часу громадян.

Суд продовжує працювати в штатному режимі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер