<

«Копійочка» готує грандіозне відкриття магазину в Любомлі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:21 | 6.06.2018 / Любомль / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

8-го червня в Любомлі мережа магазинів «Копійочка» готує грандіозне відкриття першого магазину в місті. Жителів та гостей міста запрошують на свято та дарують можливість виграти цінні призи.

«Копійочка» з кожним днем зростає та розвивається, щоб ставати ближче для покупців. 8-го червня відбудеться відкриття першого магазину у Любомлі, за адресою: вулиця Незалежності 25. На відкриття магазину для відвідувачів підготували шоу-програму: аквагрим, музика та веселі аніматори для забавок з дітьми. На покупців чекають приємні сюрпризи та подарунки.

Подарунки можуть отримати всі, хто прийде на святкове відкриття. Покупці «Копійочки», які протягом дня здійснять покупку в магазині на будь яку суму, зможуть прийняти участь в розіграші цінних призів.

Щоб отримати свій подарунок необхідно бути присутнім на розіграші.

Мета «Копійочки» – стати улюбленим місцем покупки для усієї сім’ї. Щоб ви могли легко знайти необхідний товар за привабливою ціною. «Копійочка» – одна з найбільших мереж магазинів на Західній Україні. Перший магазин було відкрито ще у 2010 році, а сьогодні налічується вже понад 135 магазинів у Волинській, Тернопільській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій та Закарпатській областях. Мережа «Копійочка» швидко росте, вдосконалюється та розвивається.

До зустрічі в Копійочці!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа