<

У Любомльському районі відзначили свято Івана Купала

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 7.07.2015 / Любомль /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Свято Івана Купала відсвяткували 5-го липня в селі Гуща Любомльського району. Урочистості відбулися на березі озера в межах села.

Уже не вперше участь беруть і  давні друзі гущанців – представники влади гміни Дорогуськ, сільський художній колектив, спортсмени і просто гості.

Організаторами свята були Гущанська сільська рада та Любомльська районна рада. Певну частину фінансування взяли на себе: депутат обласної ради  від «Удару» Ю. Гупало і колишній народний депутат «Батьківщини» В. Олійник.

Гості святкування могли взяти участь у різних видах спортивних ігор: із волейболу, волейболу, риболовлі. Представники Любомльської районної ради нагородили дипломами і кубками переможців змагань. Для найменших біля озера встановили атракціони.

Із “купальськими піснями” виступили гущанський художній колектив «Опалинка» та колектив «Любава» Любомльського районного будинку культури. Польські гості із Дорогуська подарували глядачам українських народних піснень.

Варто зазначити, що на святкуванні були присутні Герої АТО. Для сімей тих, хто оберігав наш спокій на Сході, та для сімей загиблих воїнів спонсори запропонували гаряче харчування, а діти змогли безкоштовно користувалися атракціонами.

На завершення святкування відбулась дискотека.

Незаміжні дівчата за давньою традицією кидали на воду віночки та стрибали через багаття.

A
A
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGAL CAMERA




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа