<

Ігор Гузь провів прийом громадян у селах Іваничівського та Любомльського районів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 9.05.2015 / Іваничі, Любомль / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

В Четверг,7-го травня народний депутат України, член фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ігор Гузь провів прийом громадян у селах Іваничівського та Любомльського районів. Загалом до парламентаря з особистими бідами звернулося трохи більше двох десятків волинян.

У Литовезькій та Поромівській сільських радах Іваничівського району нардепу поскаржилися на поганий стан дороги на вулиці у селі Поромів, що веде церкви. Селяни розповіли – за поганих погодних умов до храму взагалі не дістатися.

Двоє учасників АТО звернулися до нардепа з проханням посприяти у виділенні земельної ділянки.

Також поромівці зверталися з особистими проблемами фінансового характеру. Крім того, шахтарі, що працюють на шахті №1, повідомили народному депутату, що з  червня 2015 року усіх працівників шахти примушують писати заяви на звільнення за власним бажанням. Вугільники цікавилися, чи насправді є підприємці, які мають намір приватизувати дану шахту.

На Любомльщині прийом відбувався у трьох сільських радах – Олеській, Штуньській та Рівненській.

Директор Олеської школи просив допомогти вирішити питання встановлення сучасних енергозберігаючих вікон в навчальному закладі. Завідуюча Штунським садочком розповіла Ігореві Гузю, що садочок потребує ремонту та попрохала фінансової допомоги. Бібліотекар Штунської школи просила придбати художню літературу для учнів 1 – 6 класів та орхтехніку.

Жителі с.Штунь звернулися до народного депутата з проханням допомогти придбати дзвони на церкву та провести у ній опалення.

Громада с. Висоцьк попросила посприяти у вирішенні їхньої проблеми з дорогою ( потрібен грейдер) та транспортним сполученням.

Рівненський сільський голова поділився з нардепом міркуваннями щодо узаконення прибирання «червоного коридору» на пункті пропуску Ягодин, а також повідав про проблему з транспортним сполученням до с. Борове.

Ігор Гузь одразу доручив приймальням направити запити до відповідних служб для з’ясування проблем, з яким до нього прийшли мешканці Іваничівського та Любомльського районів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер