<

Громада Любомльского району самотужки облаштували для дітей нову групу у садочку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 3.03.2016 / Любомль /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Школа і дитячий садочок — хороша ознака того, що село живе і розвивається. У Любомльському районі діють 18 дошкільних навчальних закладів та 10 навчально-виховних комплексів, де освіту здобувають понад 1400 малюків.

Інформує НТУ Волинська регіональна дирекція.

Але ще не задоволені майже 300 заяв від батьків, які хочуть влаштувати дитину в дитсадок. Тому окремі місцеві громади самотужки взялися за створення додаткових груп, аби всі дітлахи могли відвідувати дошкільну установу.

Гарним ззовні і ще затишнішим всередині віднедавна став дошкільний навчальний заклад «Сонечко» в селі Радехів. У приміщенні, збудованому ще у повоєнний період, замінили вікна, двері, поліпшили зовнішній вигляд. А нещодавно облаштували кімнати для нової групи, придбали необхідні меблі. Облаштуванням займалася місцева будівельна бригада і батьки. Загалом, після ремонту у кімнатах стало тепло і затишно. Радіють діти, задоволені батьки.

Сільські діти люблять співати, танцювати, займатися творчістю. Для районного огляду дитячої творчості вони з допомогою вихователів підготували для батьків і гостей «Сорочинський ярмарок», на якому представили кулінарні смаколики і власні вироби з різних матеріалів.

Приємно, коли в дитсадках з ранку до смеркання щебече дітвора, а це свідчить про те, що село живе і розвивається.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер