<

Хлібобулочна випічка у новій Любомльській пекарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 4.01.2015 / Любомль /
Перегляди
63
/ Коментарі відсутні

Звістку про те, що приватні підприємці Оксана та Віктор Козел, жителі села Вишнів, реконструюють колишній молокозавод у Любомлі під пекарню, у районі сприйняли з надією. Адже, хіба можна райцентр уявити без хлібозаводу, який ось уже три роки як закрили.

Не врятувало підприємство і те, що продукція там була смачна та виготовлялась за простими, але випробуваними дідівськими рецептами. Нині ж десятилітні напрацювання знадобились майстриням у новій пекарні. Великі старання її керівників уже дали втішний результат, хоча відкрили заклад лише навесні минулого року. Сприяють результативності і сучасні екологічно сконструйовані печі, які опалюються дровами, та сумлінна праця понад 40 працівників, яких, як кажуть власники, буде збільшуватися. Бо, коли у перші місяці пропонували споживачам 5-7 видів випічки, то нині уже понад тридцять.

Готують різноманітну продукцію і на замовлення, випікають безоплатно домашні булочки та пиріжки спеціально бійцям в АТО. До слова,  запашний хліб та булки любомльських хлібопеків замовляють і споживачі Шацького району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок