<

Директорку психдиспансеру в Любомльському районі покарали за преміювання доньки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:14 | 25.03.2020 / Любомль / , , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Суд притягнув до відповідальності у вигляді штрафу очільницю одного з психоневрологічних диспансерів у Любомльському районі через преміювання доньки.

Про це повідомляє пресслужба поліція Київської області.

Суд розглянув 18 протоколів про вчинення директором одного із психоневрологічних диспансерів області адміністративних правопорушень пов’язаних з корупцією і притягнув посадовицю до відповідальності у виді штрафу.

Очільниця закладу, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України “Про запобігання корупції”, приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів і при цьому видавала накази про преміювання своєї доньки – працівниці цього ж інтернату, не повідомляючи про наявний конфлікт інтересів Волинську обласну раду чи Національне агентство з питань запобігання корупції.

Суд визнав її винною у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені ч. ч. 1,2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян зі сплатою судового збору понад 420 грн.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця