<

Два роки умовних отримав житель Любомльського району за побиття прикордонника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:23 | 2.02.2017 / Любомль /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

2 роки умовних отримав житель Любомльського району Волинської області за побиття прикордонника.

Причиною конфлікту між чоловіками стали обшуки у мешканців села Висоцьк контрабанди, – пише «Волинська правда».

24 жовтня 2016 року приблизно опівночі на автостоянці біля любомльського ресторану «Надія» відбувся конфлікт між місцевим жителем і прикордонником, який був при виконанні службових обов’язків.

Місцевий житель, який з розмовляв правоохоронцем, почав бити його кулаками та ногами, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Потерпілий виявився оперуповноваженим з протидії торгівлі людьми 1-го сектору оперативно-розшукового відділу (з місцем дислокації населений пункт Римачі) оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління.

В судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину і зазначив, що конфлікт виник через обшуки, які напередодні проводив прикордонник у жителів с. Висоцьк Любомльського району щодо контрабанди цигарок.

Любомльський районний суд засудив порушника на 3 роки обмеження волі за ч.2 ст.345 Кримінального Кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Враховуючи раніше несудимість обвинуваченого та визнання ним провини, суд призначив йому умовний термін покарання на 2 роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа