<

Друга п’янка ща кермом: тракторист на Любомльщині отримав подвійний штраф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 12.01.2021 / Любомль / /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

Тракториста на Любомльщині притягнули до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 130 КУпАП та оштрафували на понад 20 тисяч грн за повторне водіння у нетверезому стані.

Про це йдеться в постанові суду від 18-го грудня, пише Район.Любомль.

Чоловік, бувши протягом року підданим адміністративному стягненню за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп`яніння, 15 жовтня 2020 року, керуючи саморобним трактором, по вулиці Центральній в селі Забужжя Любомльського району в порушення пункту 2.5 Правил дорожнього руху відмовився від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене частиною 2 статті 130 КУпАП.

На розгляд справи порушник не з`явився, хоча про дату та місце розгляду судом повідомлявся, в тому числі шляхом публікації на офіційному сайті суду судового оголошення.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями свідків, відеозаписом події, копією постанови суду в справі.

Враховуючи характер правопорушення та особу порушника, стягнення на нього слід накласти у вигляді штрафу з позбавленням права керування.

Суд визнав тракториста винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 130 КУпАП, і наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 20,4 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер