<

Доброволець з Любомльського району, який підірвався у БМП, повернувся додому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:27 | 28.11.2014 / Любомль / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Багатодітний батько Павло пішов в армію добровольцем. Маючи військовий досвід в Іраку, він сподівався якнайліпше використати його у лавах українських добровольців у війні на Сході України.

Про героя і його мужність розповів на сторінці у мережі Сергій Семенюк.

“Кілька місяців тому я розповідав про бійця з Любомльського район, який пройшов Ірак, має багато дітей, і пішов в 24-ку добровольцем. Тоді ми забезпечували їх формою, амуніцією, оптикою, прицілами…

Він повоював лише 30 днів, зразу поїхали під Щастя. 31-й, 32-й, одне слово, найгарячіші точки. Тиждень тому їхню БМП підбили, з 8-ми чоловік в живих залишилось троє і Пашка серед них. Слава Богу! В одного, на жаль, психіка не витримала, другого чекає довга реабілітація, надіємось що жити буде.

Пашка найбільш фартовий, в нього лише перелом хребта і тазу. Осколок, влучивши в груди, перебив рожки до автомату, та попсував бронежилет. Вчора ми його забрали з Львівського шпиталю, та відвезли до діток. Добре що з нами був медик, який в дорозі колов знеболююче.

Вдома ж і стіни лікують! Ви б побачили реакцію діток, це описати просто неможливо! Вони не могли повірити що татко повернувся.

Я Пашу добре знаю, з дитинства. Повірте мені, до війни, діти його ніколи не відпускали від себе, зранку до вечора були з ним. Тому для них те, що він на війні, було неабиякою травмою. Саме за ради них він пішов до війська.

Також зустрічали його любомльські волонтери з поцілунками та подарунками, та навіть гімн співали, дякую Вам! Для нього це важливо! Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця