<

Десятирічний Іван Смолинець з Любомля облаштував біля свого будинку блокпост

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 26.04.2022 / Любомль / , /
Перегляди
3015
/ Коментарі відсутні

Десятирічний волинянин Іван Смолинець з Любомля облаштував біля свого будинку блокпост.

Про те, як охороняє своє місто, зводить «вогневі позиції» та готує армійську їжу, школяр почав розповідати в соцмережах,  інформує Суспільне.Волинь.

На городі школяр викопав рів та зробив вогневу позицію. Ролики хлопця сподобалися військовослужбовцям, які приїхали до цього нього з подарунками. Він і сам мріє стати військовослужбовцем, тому коли виросте, обіцяє вступити в лави ЗСУ.

Іван каже, що ідея збудувати блокпост на присадибній ділянці виникла ще з першого дня повномасштабного вторгнення російських військ. Підписникам, зі слів Івана, подобається дивитись, як присадибна ділянка щодня змінюється.

Про забаву сина в сім’ї дізналася не одразу, – каже мама хлопця Людмила.

“Коли ми питали що йде робити на город, то казав, що гратися – робити “зенітницю”. Він у нас так завжди проводить дозвілля. Торік бункер рив на городі, по груди була яма, дошками закладали й там гралися діти”, – розповідає жінка.

Приїзд військових, каже жінка, став для родини несподіванкою. Особливо зрадів син, коли отримав від бійців буржуйку та армійський посуд. Тепер на блокпосту хлопець також готує каші для себе та друзів.

“Ми усі були раді, були сльозина очах. Бо такі великі, мужні чоловіки приїхали зустрітися з десятирічною дитиною. Йому аж мову відняло. Він грався собі на вулиці, а вони спілкувалися та дякували, що такі відео гарні знімає”, – зазначила Людмила.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок