<

Біля озера Соминець відпочивальники лишили гори сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 30.08.2017 / Любомль /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Люди, які відпочивали біля озера Соминець, лишили після себе гори сміття.

«Моїм улюбленим озером є Соминець, воно є найчистішим і малолюдним – інколи, щоб зрелаксувати, катаю туди на лебедів подивитись, купаюсь там. Біля цього озера просто приємно посидіти і відпочити! Ось і вчора побував і був дуже неприємно вражений. Сміття вітром порозкидало по всьому берегу, немає місця, яке було б не загаджене. Прикро… Що роблять наші екологи, наша влада, інші контролюючі органи? Нехай проведуть один день, нехай навіть піарний, але покажуть своїм прикладом, що так не має бути, – інформує Район.Шацьк.

До прикладу, один знайомий канадієць, який цього року заходив до мене, розповідав, що коли зранку робить пробіжку, водночас збирає сміття на березі річки. А нещодавно у Фейсбуці я прочитав, що американські волонтери збирали сміття на Великому Чорному. Шок! Американці в нас після нас же сміття збирають!» – написав волинянин у своєму листі до редакції видання.




коментарів: 2
  1. А на Великому Згоранському ,з сторони Сильного берег весь в смітті,туалету немає.В ліс страшно зайти все загаджено,смітник один на 300 метрів пляжу.ЖАХ!!!

  2. Відпочивали на Великому Згоранському з сторони Сильного берег весь в смітті,туалету немає.В ліс страшно зайти все загаджено,смітник один на 300 метрів пляжу.Браконь’єри серед білого дня ставлять і знімають сітки,це все не можливо пояснити полякам.Жах!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер