<

Львовом удруге за тиждень пройшлася негода: пошкоджені будівлі, повалені дерева, проблеми з транспортом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:37 | 1.07.2021 / Новини / /
Перегляди
424
/ Коментарі відсутні

У Львові ввечері 30-го червня спостерігалася сильна гроза із градом, унаслідок яких пошкодилися декілька шкіл, закладів культури та історичних будівель; про постраждалих людей не повідомлялося. Через негоду «Укрзалізниця» оголосила про затримку в руху деяких поїздів.

За офіційними даними, дорогу підтопило на двох ділянках — вулиця Фурманська і вулиця Під Дубом, повідомила пресслужба Львівської міської. Крім того, попадали дерева та пошкодилися покрівлі.

Через негоду у Львові не працює міський електротранспорт, а в деяких районах влада була змушена зупинити рух усього транспорту.

За словами голови Львівської міськради Андрія Садового, від грози обвалились фасади історичних будівель, а на кілька шкіл та закладів культури впали дерева. Постраждалих водночас немає.

За даними Львівської міськради, в кожному районі міста працюють оперативні бригади для ліквідації наслідків негоди. Львів’ян просять повідомляти про всі пошкодження, завдані негодою, на телефон «Гарячої лінії міста» 15-80, щоб комунальні служби могли вчасно ліквідувати їх.

«Укрзалізниця» повідомила про затримку поїздів через негоду на годину і більше часу.

До слова, негода накриває Львів удруге за тиждень. 25 червня гроза й шквальний вітер спричинили більші руйнування, а їхні наслідки подекуди досі ліквідовують, передає ZAXID.net.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер