<

Львівські школи зупинили навчання через повідомлення про замінування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:31 | 12.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
131
/ Коментарі відсутні

12-го січня львівські школи були змушені припинити навчання через повідомлення про замінування.

За інформацією пресслужби ЛМР, учнів усіх львівських шкіл, які зараз проводять навчання, довелося евакуювати та відпустити додому. Повідомлення про замінування надійшло близько 11:00, – пише Захід.нет.

«У цій ситуації усі навчальні заклади діють згідно з протоколом дій: батьків учнів молодшої школи обдзвонюють, а старшокласники продовжать сьогодні навчання в дистанційному режимі. Водночас ретельно обстежують приміщення навчальних закладів та прилеглі до них території на предмет вибухонебезпечних речовин чи предметів», – повідомили в міському управлінні освіти.

Дітей та вчителів вивели з приміщень. Учнів молодших класів забирають батьки, а старшокласників відпускають додому. Перевірку проводять у всіх школах міста, хоча деякі навчальні заклади зараз ще перебувають на канікулах.

У поліції розповіли, що повідомлення про замінування львівських шкіл надійшло близько 11:00.

«На місцях працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські. Правоохоронці обстежать приміщення кожного навчального закладу та прилеглі території, вже проводиться евакуація учнів та працівників шкіл», – повідомили у поліції.

Поліція встановлює особу аноніма, який повідомив про замінування.

Також у міському відділі освіти зазначили, що станом на сьогодні ще не всі заклади освіти вийшли на навчання, у деяких ще тривають канікули. Але перевірку проводять у всіх школах міста.

В телеграмканалі Варти-1 користувачі написали, що така ж сама ситуація 12 січня виникла й у Черкасах. Там також надійшло анонімне повідомлення про замінування шкіл. А у вівторок, 11 січня, «замінованими» були школи Києва.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок