<

Львів на п’ятому місці в топ-10 рекомендованих туристам міст у 2016 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:22 | 25.05.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

2016 рік якнайкраще підхожий для туристичних відвідин Західної України.

Видавництво Lonely Planet, світовий лідер у сфері книг-путівників, помістило Львів на п’ятому місці в топ-10 рекомендованих туристам у 2016 році європейських міст. Про це повідомляється на спеціальній сторінці проекту “Найкращі в Європі”.
“В Україні складні часи, але багато хто не розуміє, що події зробили незначний вплив на захід країни. Деякі міста навіть дійшли до процвітання за нової влади. Одним з них є Львів – напрочуд гостинне центральноєвропейське місто, яке може похвалитися найкращим з того, що Україна може запропонувати”, – пишуть автори найбільш популярних гідів для мандрівників, – пише Корреспондент.

“Це ошатна столиця регіону – із сотнею запланованих подій в цьому році. Найпопулярнішими є фестивалі кави і джазу, а також святкування Дня незалежності України. Вони проходять на тлі надмірної концентрації архітектурних скарбів країни”, – розповідає Lonely Planet про атмосферу Львова.

“2016 рік – це рік для того, щоб приїхати туди. Місцеві жителі особливо раді бачити іноземців, які подорожують по країні, а вигідні курси обміну валют дозволять отримати більше віддачі від витрачених коштів”, – ділиться видання своїми міркуваннями про своєчасність поїздки.

На першому місці в рейтингу Lonely Planet розмістився Пелопоннес, Греція. Саме там пропонується пізнати колорит місцевого побуту.

За ним слідують Орхус в Данії, Венеція в Італії і Дордонь у Франції, а український Львів замикає п’ятірку. Також в списку знайшлося місце для британського графства Воркшира, іспанської провінції Естремадура і острова Тенерифе підданства цієї ж країни, Канарських островів – а точніше, їх східного узбережжя.

На дев’ятому місці опинився острів Тексель, Нідерланди, на десятому – Північна Далмація в Хорватії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер