<

Луцький гарнізонний військовий госпіталь отримав чергову партію медичних препаратів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:57 | 18.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Працівники Волинського обласного відділу Українського державного центру радіочастот перерахували свій одноденний заробіток на закупівлю медичних препаратів для потреб Луцького гарнізонного військового госпіталю. Їх добрі наміри були реалізовані через Благодійний фонд «Волинь-2014». І вже сьогодні в медичний заклад було доставлено 213 флаконів розчину натрію хлорид.

Начальник Волинського обласного відділу українського державного центру радіочастот Сергій Петров розповів, що вони й раніше допомагали українським військовим, а цього разу вирішили відгукнутися на потреби Луцького гарнізонного госпіталю.

«Підтримувати наших хлопців, які перебувають тут на лікуванні – це дуже важлива справа, тому ми й надалі допомагатимемо цій медичній установі», – сказав Сергій Петров.

Він також додав, що колектив Волинського обласного відділу Українського державного центру радіочастот вирішив співпрацювати з організацією, яка знаходиться в Луцьку та має хорошу історію з допомоги українським військовослужбовцям. Тому ми звернулися в Благодійний фонд «Волинь-2014». Він працює  прозоро та без посередників.

DSC_0031




один коментар
  1. ціна одного флакону коливається від 9 до 20 грн. Коли почне уряд забезпечувати???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця