<

Луцького гвалтівника замотали у скотч і в багажнику привезли у поліцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 11.09.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Гвалтівника дівчини з Луцька , котрого правоохоронці розшукували ще від 28 серпня, у селі Чаруків спіймали батько і хлопець потерпілої. Вони замотали її кривдника у скотч, кинули у багажник та привезли у поліцію.

Новину передає «Преса України».

В той день коли дівчину згвалтували, вона відразу подзвонила родичам і сказала, що її насильно утримують. Поліція оточила поле поблизу вулиці Мамсурова, що в районі цукрового заводу. Знайшли телефон. Потім прибігла дівчина, яка повідомила, що втікла від насильника, і що він її згвалтував. Правоохоронці встановили особу підозрюваного і оголосили його у розшук. Йому 38 років.

А в суботу, 10 вересня, його привезли у поліцію батько і хлопець потерпілої дівчини. Вони розповіли, що кілька днів «вичисляли» гвалтівника. І потім затримали його у селі Чаруків. Зв’язали його, обмотавши скотчем, кинули у багажник автомобіля і доставили у Луцький відділок поліції. Вони стверджують, що гвалтівник зізнався у скоєному. На даний момент слідчі дії тривають.




коментарів: 3
  1. Які гуманні громадяни попалися цій тварюці. Дай на іхнє місце інших, то і довозити було б нічого. А поліція що? Пожне всі лаври за затримку злочинця та підправить свою статистику. Дуже оперативно працювало все відділення, якщо двом пересічним громадянам вдалося зробити усю іхню роботу (зауважте, без відповідних навиків та обладнання) за два тижні

  2. Потрібно було цю тварюку добре відмутузити. Є ж повно таких, що самі на шию вішаються, а воно вчепилося до дитини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер