<

Луцькі дизайнери зібрались на «Behance Portflio review»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:52 | 13.06.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Луцькі дизайнери, та всі, хто працює у сфері візуального мистецтва, зібралися на «Behance Portflio review», щоб презентувати свої роботи та знайти партнерів для майбутніх проектів.

Захід відбувся у четвер, 11 червня, у луцькій галереї-майстерні «THE ROOM», – пише Громадське.Волинь.

Перша зустріч проходила за сприяння місцевого IT-кластеру та отримала назву від всесвітньо відомого сайту Behance, який представляє портфоліо дизайнерів різних напрямків та різних регіонів. Темою «дизайнерського шабашу» було знайомство: організатори поставили за мету згуртування дизайнерів та можливість подальшої роботи над спільними проектами. Також тут можна було придбати роботи дизайнерів, призначені насамперед для оформлення інтер’єру.

Зустріч проходила у формі презентацій: дизайнери різних сфер представляли свої роботи та мали можливість знайти партнерів для подальших проектів. Серед робіт були представлені картини, світильники, фонтани та меблі. Збір відкрила лекція Кирила Ткачова на тему «Каліграфія, леттерінг, шрифти». Також був представлений журнал «Plateful» Ірини Гуртовенко. Себе презентували Андрій Кальков, Микола Кушнірук, Марія Оліферук, Юрій Карась, Леонід Тивонюк, Вікторія Федина-Моклиця, Катерина Яцушек та Тетяна Іванчук.

«До нас майже кожного дня або новий художник зі своїми картинами приходить з речами на продаж, або нова річ приїжджає до нас від дизайнерів, з якими ми співпрацюємо», – зазначила Олена Тібеж.

Організатори висловили сподівання на подальше формування творчих колективів та у свою чергу обіцяють зробити все для розвитку такої перспективи. Також вони зазначають, що в майбутньому на базі майстерні проводитимуться різні майстер-класи для всіх охочих




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця