<

Луцька “Волинь” після може поборотися за місця у єврокубках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 16.03.2015 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Виїзна перемога «Волині» дозволила нашій команді піднятися у турнірній таблиці і зав’язати боротьбу за місце у єврокубках.

Статистика свідчить, що від вересня 2002 року лучани у Львові «Карпатам» більше одного голу не забивали. Цього разу забили і впевнено перемогли. Не дивно, що «Тренером 17-го туру» за версією UA-football став Віталій Кварцяний.  Крім того, відзначив сайт й гру Богдана Шуста, – повідомляє прес-служба ФК «Волині».

Його потрапляння в збірну туру обгрунтували так: «Новий голкіпер «хрестоносців» привніс в оборонні дії «Волині» впевненість. Шуст за кілька тренувань знайшов взаєморозуміння з партнерами. Сергійчук виходив з Богданом віч-на-віч, Швед, Карноза і Кожанов стріляли по воротам, а Худобяк пробивав пенальті, але ніхто із львів`ян забити не зміг. І хоча двічі в матчі із «Карпатами» за Шуста зіграли стійки, це не зменшує заслуг кіпера лучан».

Відзначимо, що відбитий у п’ятницю одинадцятиметровий штрафний удар став вже четвертим в кар’єрі Богдана, всього йому били пенальті 9 разів.

Шуста у власну символічну збірну туру зарахував й сайт Footboom. Журналісти справедливо відзначили, що«Шуст перебрався у «Волинь», аби грати, і з цим досвідчений голкіпер не прогадав. Він впевнено дивився у грі проти «Чорноморця», а в дербі взагалі став еталоном неприступності воріт команди Кварцяного». Апогей «непробивності» Шуста – відбитий ним пенальті за рахунку 0:1 на користь «Волині».

Footboom викликав у свою збірну 17-го туру й Артема Шабанова. Попри те, що Артему інколи перепадає на горіхи від тренерів, але наразі він гравець овновного складу, а в західноукраїнському дербі грою довів, що не дарма Віталій Кварцяний довіряє 23-річному гравцю. «Артем провів чудовий перший тайм, разом із Жунічем виграв багато боротьби і не дозволив львів`янам хоч якось загрожувати воротам Шуста. Слабка гра Гуцуляка, Сергійчука і Карнози у багато чому й заслуга Шабанова. А  в другій половині другого тайму Артем ще й врятував команду, вибивши круглого з лінії воріт після удару Шведа», – відзначає видання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер