<

Луцьким родинам учасників АТО виділять землю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 15.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
cb-dsc2476

Родинам військових,  які воюють на Сході України, виділять землю під будівництво в межах міста.

Про це зазначив начальник управління земельних ресурсів Луцькради Сергій Шабалапід час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру в середу, 15 жовтня, – повідомляє ВолиньPost.

Відтак, для сімей передадуть земельні ділянки, що розташовані на вулицях Єршова, Космонавтів, Лопатіна. Щодо вулиці Дубнівської, то наразі участки, виділені під будівництво, потребують відновлення та поліпшення стану.

«На сьогодні в міській раді комісією розглянуто пропозиції. В нас по одному Прокопчуку є два рішення на оформлення документів на вулиці Космонавтів. В нас є дозволи – три по вулиці Єршова (документи в розробці) і три по вулиці Лопатіна (документи в розробці). З вулиці Лопатіна одна з громадянок відмовилася», – зазначив Сергій Шабала.

Він наголосив, що про виділення землі для сімей на вулиці Дубнівській сьогодні не йдеться, оскільки там є потреба в рекультивації.

За його словами, до земельного правління надійшло ще чотири заяви, де сім’ї зголосилися отримати земельну ділянку на вулиці Лопатіна.

Сергій Шабала запропонував на наступній комісії розглянути зйомки, генеральні плани, погодження (документи, яких не вистачає) і підготувати проекти рішень для розгляду на сесії. Усі члени комісії проголосували «за» відповідне питання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа