<

Луцькому прикордоннику намагалися дати хабар за сприяння у переміщенні контрабандних цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 14.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13 березня задокументовано факт надання громадянином України неправомірної вигоди у розмірі 100 доларів США та 2400 гривень військовослужбовцю Луцького прикордонного загону. Чоловік пропонував кошти за сприяння у незаконному переміщенні через державний кордон з України до Польщі тютюнових виробів.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Зловмисник сподівався, що прикордонник погодиться «співпрацювати» та буде надавати інформацію щодо розміщення прикордонних нарядів. Громадянина затримано на підставі п. 1 ч. 1 ст. 208 КПК України.

У ході подальших оперативних заходів, з метою виявлення засобів вчинення протиправної діяльності у помешканнях осіб проведено обшуки, під час яких виявлено мобільні телефони, тепловізійний прилад, бінокль, радіостанцію, які, ймовірно, використовувались для відстеження руху прикордонних нарядів, а також  зброю та набої.

Слідчим військової прокуратури Луцького гарнізону фігуранту кримінального провадження оголошено підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Проводяться невідкладні слідчі дії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер