<

Луцького терориста Кривоша визнали осудним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 11.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Луцького терориста Максима Кривоша психіатрична експертиза визнала осудним.

Про це повідомляє Перший, посилаючись на власні джерела.

Як відомо, у листопаді суд розглянув клопотання СБУ та прокуратури про проведення стаціонарної комплексної психолого-психіатричної експертизи підозрюваного. Попередня амбулаторна експертиза виявила певні розлади психіки у Кривоша. 23-го листопада Луцький міськрайонний суд вирішив помістити «терориста» у Львівську обласну психіатричну лікарню в умови, які виключать його небезпеку для оточуючих.

На разі експертизу завершили. Максима Кривоша визнали осудним. За неофіційною інформацією, він перебуває в Луцькому СІЗО.

До слова, 29-го грудня суд продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 2-го лютого 2021 року.

Досудовим розслідуванням справи луцького терориста займаються слідчі органи управління СБУ у Волинській області. Наразі захисником Кривоша є луцька адвокатка Євгенія Коваленко.

Крім того, нещодавно, як повідомив в інтерв’ю «Першому» начальник головного управління Нацполіції Волині Юрій Крошко, поліція затримала члена колишньої банди Максима Кривоша, який ще з початку 2000-х був у розшуку. Йдеться про лучанина Богдана Іванюка, знайшли його у Кривому Розі, де він переховувався, будучи священником.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця