<

Луцькі ветерани футболу взяли участь у міжнародних змаганнях. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 29.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні
dsc_3119

Луцькі футболісти взяли участь у футбольному турнірі в Польщі.

27 вересня збірна команда Луцька «НІКО Ветеран Лучеськ» у місті Лєнчна (Польща) брала участь у ІІІ міжнародному турнірі з футболу серед ветеранів на Кубок голови наглядової ради спортивного клубу «Богданка» пана Вітольда Даніловича, – повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

У турнірі брали участь десять команд з Білорусії, України і Польщі.

За регламентом змагань команди були поділені на дві групи, по п’ять команд, які за коловою системою визначали по дві кращі команди. В подальшому ці команди продовжували боротьбу за головні нагороди турніру.

В групі А, разом з лучанами змагалися команди «Динамо» Брест (Білорусія), Медіа-Тім, «Кадра» з спортклубу «Богданка» і «Солідарність» (Польща).

Першу гру з командою господарів «Кадра» лучани завершили нульовою нічиєю, а в подальшому всі поєдинки завершували лише перемогами. У другій грі з польськими медійниками впевнена перемога з рахунком 4:0. Голи на рахунку Василя Кохановського, Валентина Дячука, Петра Харахая і Леоніда Чабана.

В третій грі з «Солідарністю» перемога 1:0. Відзначився Леонід Чабан. В заключній, з командою «Динамо» Брест чергова перемога 1:0. Гол в активі Василя Кохановського.

У підсумку, в груповому етапі, луцькі ветерани набрали десять очок, як і господарі команда «Кадра» з спортклубу «Богданка», але за гіршим показником забитих і пропущених стали другими. Попереду були півфінальні і фінальні поєдинки.

У першому півфінальному поєдинку суперником нашої команди була команда «Богданка» з міста Лєнчно, яка стала першою у групі В. Втомлені попередніми іграми та допустивши ряд помилок у захисті, лучани не змогли гідно протистояти господарям і програли з рахунком 2:5. Голи у лучан забили Петро Харахай і Валентин Дячук.

У фіналі зустрічалися дві місцеві команди «Богданка» і поліція міста Лєнчна. Перемогу у матчі з рахунком 5:0 святкувала «Богданка», яка і стала переможцем. Команда поліції стала другою.

По закінченні турніру всі команди від організаторів отримали призи, а переможці – кубки і медалі.

У складі «бронзової» команди міста Луцька виступали: Юрій Волинець, Петро Харахай, Василь Кохановський, Леонід Чабан, Валентин Дячук, Леонід Ткачук, Юрій Азовський, Костянтин Масицький, Олександр Нікітін, Ігор Бойко.

Гравці команди завдячують спонсорам команди, приватному підприємцю Ігорю Соколову (фірма «РАЗОБРАЛ») і начальнику відділення приватної фірми «Абсолют-фінанс» Олександру Нікітіну, завдяки яким було профінансовано участь луцьких ветеранів у міжнародному турнірі в місті Лєнчна (Польща).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер