<

Луцьк виключили з «червоної зони»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:08 | 8.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

В Україні оновили карантинні зони.  Про це свідчать дані з інтерактивної карти щодо поділу України на карантинні зони.

Згідно з оновленим списком, з «червоної» зони були вилучені Луцьк і Тернопіль. Зараз вони знаходяться в «помаранчевій» і «зеленій» зонах відповідно, розповідає Mind.

У «червону» зону увійшли Харків, Костопільський район Рівненської та Кіцманський район Чернівецької області.

У «помаранчеву» зону потрапили Івано-Франківськ, Львів, Чернівці, Рівненський район, Луцький і Любашівський райони Волинської області, Городенківський район Івано-Франківської області, Миколаївський, Перемишльський і Пустомитівський райони Львівської області.

У «Жовту» зону потрапили Прилуки та Ніжин (обидва міста з Чернігівської області). При цьому вилучили із зони Хмельницький, Вінницю і Новоград-Волинський.

Інші міста та райони, зокрема і Київ, – у «зеленій» зоні.

Зазначимо, у регіонах «червоної» зони вводиться заборона на роботу громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність кафе та ресторанів.

У «помаранчевої» – забороняється робота розважальних закладів та ресторанів вночі, планові госпіталізації в лікарнях, робота спортзалів, дитячих таборів.

«Жовта» зона забороняє відвідування будинків престарілих, лікарень, соціальних установ.

Як повідомлялося раніше, у Луцьку й Тернополі міська влада вважала неконституційним рішення про віднесення міст до «червоної» зони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок