<

Луки на осінь: розповіли, які штани в моді і з чим їх поєднувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:52 | 16.08.2020 / Новини / /
Перегляди
352
/ коментарі 2

Зовсім скоро настане осінь, а це значить, що зараз саме час подумати про гардероб на прохолодну погоду.

Апостроф зібрав найбільш модні і стильні луки на вересень.

Штани з костюмної тканини знову повертаються в моду восени 2020. Особливо це стосується моделей в клітку та смужку. Носити такі штани можна з різними светрами, блузами і гольфами під горло.

Також ділові штани відмінно виглядають з короткими кофточками і об’ємним верхнім одягом. Доповнити такий образ можна сумочкою та оригінальними аксесуарами.

Оверсайз не втрачає своєї актуальності, тому восени можна сміливо продовжувати носити широкі речі. Також в цьому сезоні дозволено поєднувати широкий низ з таким самим верхом. Влітку це було неактуально, але осінній сезон дозволяє такі експерименти.

Светри оверсайз можна поєднувати з класичними скінні. Особливо яскраво і стильно такий образ буде виглядати, якщо доповнити його поясом.

Найбільш трендові кольори сезону – нюд, пісочний, гірчичний, молочний, пудровий. Тому однотонний лук в цій колірній гамі – безпрограшний варіант на будь-який випадок.

Широкі речі можна носити і в діловому стилі. Наприклад, блузу з об’ємними рукавами можна надіти з брюками оверсайз і взуттям на низькому ходу.

Не втрачають своєї актуальності і білі кросівки. Їх цієї осені можна носити з джинсами, штанами в спортивному стилі або навіть з діловим костюмом.

До речі, спортивні речі теж стали осіннім трендом. Поєднувати спортивні штани та кофти можна з класичним тренчем і грубими черевиками.

Однотонний діловий костюм ніколи не йде зі списку трендів. І ця осінь не стала винятком. Що стосується колірної гамми, для таких нарядів зараз актуальні такі кольори, як салатовий, бузковий, пудровий рожевий, небесно-блакитний і тілесний.

Довгі пальто стали справжнім хітом осені 2020. Їх можна носити як з діловими речами, так і з чимось максимально повсякденним, наприклад, з трендовими високими джинсами і футболкою.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця