<

Лукашенко закликав заможних білорусів відроджувати свою батьківщину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 9.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав заможних білорусів відроджувати свою малу батьківщину – місця їхнього зростання.

“Я хочу звернутися до всіх тих, хто сьогодні в змозі щось зробити для країни, особливо до людей заможних, які мають певні можливості. Зробімо в найближчі роки – хто скільки може, хто як може – для нашої малої батьківщини те, що може зробити кожен”, – сказав Лукашенко, виступаючи на республіканському святі Купали, повідомляє прес-служба білоруського лідера.

Президент Білорусі висловив впевненість у тому, що “коли багатий ділок, який народився в маленькому селищі і не забув про це, зробить для нього хоч щось протягом трьох, а може, й п’яти років, наша країна буде прекрасною, вона буде квітучою”.

Окрім того, Лукашенко також зазначив, що, можливо, декому хочеться кудись поїхати, десь побувати.

“Послухайте, я об’їхав увесь світ за роки свого президентства, був у прекрасних місцях. І я вам щиро, від душі кажу: красивіше за ось ці території, звідки твої корені і витоки, немає ніде. Я подібного ніде не зустрічав”, – підсумував президент Білорусі.




один коментар
  1. На превеликий жаль в УКРАЇНІ давно не має багатих ділків, які народилися в маленькому селищі і не забули про це.Тому наша країна буде прекрасною, вона буде квітучою, тільки без них…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця