<

Лукашенка госпіталізували в критичному стані після зустрічі з Путіним – білоруський опозиціонер

18:31 | 28.05.2023 / Новини / , , /
Перегляди
414
/ 1 коментар

Білоруський опозиційний політик Валерій Цепкало повідомив, що самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка госпіталізували після зустрічі з диктатором Путіним. Він нібито перебуває у критичному стані. 

Про це він написав у твітері, передає ТСН

Валерій Цепкало повідомив, що після зустрічі з диктатором Путіним Лукашенка у Москві госпіталізували. Він нібито перебуває у критичному стані. 

“Для лікування Лукашенка у Москві залучили провідних фахівців. Проведено процедури з очищення крові, стан Лукашенка визнано нетранспортабельним. Організовані зусилля з порятунку білоруського диктатора мали на меті розвіяти спекуляції щодо нібито причетності Кремля до його отруєння. Незалежно від того, одужає він чи ні, лікарі попереджають про можливість рецидивів”, – повідомив білоруський опозиціонер. 

Валерій Цепкало закликав світову спільноту зробити усе можливе задля проведення у Білорусі чесних виборів. 

Що відомо про хворобу Лукашенка 

Білоруського диктатора Олександра Лукашенка помітили із забинтованою рукою на параді в Москві 9-го травня. Після цього про його стан здоров’я почали ходити різні чутки. Дехто стверджував, що він захворів на коронавірус, інші – на іфекційно-алергічний міокардит.

Також повідомлялось, що Лукашенко нібито побував у президентській клініці у Мінську. До нього нібито не раз прилітали лікарі із Москви.

Білоруський диктатор спростував свою хворобу, заявивши, що добре почувається. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця